Menu Sluiten

Taalstage Baza

Baza: In Baza hebben we de oude badhuizen bezocht, het museum, de kerken, het gemeentehuis, de muren (traditionele handen van de Cascamorras en de tettenmuur). Ook enkele restaurants en cafés zoals de Chinees en de Mexicaan en een café in de grotten en eentje in Baza waar we meerdere keren taartjes zijn gaan eten.

Granada: In Granada hebben we Churros en typische taartjes uit Granada gegeten als snack. Als middageten hebben we gefrituurde aubergine gegeten in zwarte honing en tonijnkroketten, gefrituurde vis en een typisch Arabisch gerechtje met patatjes, kaneel, appel en kip. We hebben langs souvenirwinkeltjes gewandeld, ook hebben we een stuk van het Alhambra gezien en ook van verre afstand het Alhambra op zijn geheel gezien. We hebben verschillende legendes gehoord over de stad. We hebben heel de stad afgewandeld, vooral bergop dat was nogal lastig.

In de middag zijn we naar een shoppingcentrum geweest in Granada, ze zeiden dat het het grootste shoppingcentrum van Andalusië was.

Castril: In Castril hebben we een wandeling gemaakt langs een prachtig natuurgebied, rivier. Na de wandeling zijn we nog naar een restaurant geweest op een camping. We hebben daar lam gegeten.

Eten: Allerlei foto’s van op restaurant, cafe, op uitstap en bij hun thuis.

School: Op school hebben we een project gedaan voor economie dat heel erg creatief gemaakt was door de leerlingen en volgden we de muziekles mee waardoor we eens met de instrumenten mee mochten spelen. Ook moesten we voor Halloween een griezelig receptje maken en hebben we daar een filmpje voor gemaakt. Verder hebben we op een excursie in Baza gezien hoe reddingshonden te werk gaan bij aardbevingen.

Naar een verjaardagsfeestje van een vriendin van de klas.
Samen Chinees gaan eten.
Naar het voetbal gaan kijken.
Samen Belgische pannenkoeken bakken.

Geef een reactie