Menu Sluiten

Bonjour!

Mijn naam is Marthe en begin januari vertrok ik naar Terrasson-Lavilledieu. Een charmant en middeleeuws dorpje gelegen in het Franse Dordogne. Deze plek is rijk aan verschillende dingen zoals cultuur, geschiedenis, kunst en nog veel meer…

Die zaken heb ik allemaal mogen ontdekken in mijn vrije tijd en samengeplakt in een video. Ook op school was het een avontuur, daarom heb ik een tweede video gemaakt om een “typische schooldag” in Frankrijk te illustreren. Deze video’s tonen natuurlijk maar een klein deeltje van mijn grote avontuur in Frankrijk. Toch hoop ik, dat jullie een beetje kunnen meegenieten van deze ervaring door middel van deze twee fragmenten. Evelyne ging met mij mee en ook zij maakte een filmpje over haar belevenissen. Dat vind je hieronder. Salut!

Geef een reactie