Menu Sluiten

Taalstage Malta

Onze leerlingen werden opgevangen in de Newark School in Sliema, een kleine school met leerlingen van over de hele wereld, die daar net als onze leerlingen Engels wilden leren. Zie onderstaand hun presentatie:

1 reactie

  1. hernani

    Een reactie van een leerling (Henri V.T): Ooit kom ik hier nog eens terug, dat was mijn eerste gedachte na mijn terugkomst. Een Engels taalbad, een andere cultuur en een schitterend gastgezin; meer kon ik bijna niet wensen. Na 3 weken had ik bijna elk hoekje van het zonovergoten Malta gezien. Ook het leren kennen van een nieuw schoolsysteem was een zeer leerzame ervaring. Ten slotte zou ik mijn leerkrachten, gastschool, gastgezin en de Europese Unie willen bedanken voor deze leerrijke en prachtige uitwisseling.

Geef een reactie

%d