Menu Sluiten

Sprakeloos in Martinique…

memories from le carbet

“Toen we wisten dat we naar Martinique mochten, waren we beiden een beetje sprakeloos. We hadden nooit gedacht dat wij naar zo’n mooi deel van de wereld zouden mogen gaan. Gelukkig kwamen onze gastgezinnen overeen met elkaar. We deden bijna alles samen en zagen zo heel het eiland. Van de ‘Mont Pelée’ tot ‘les Salines’. De natuur en de cultuur die we daar zagen was fantastisch. Ook op school was alles heel anders, maar heel leuk om eens mee te maken. We maakten al snel vrienden die ons hielpen de lessen een beetje te volgen. Het schoolsysteem werkt daar toch wat anders, dus het was even aanpassen, maar het was een heel erg leerrijke ervaring. We zijn super dankbaar dat we dit mochten doen, en raden het zeker iedereen aan. “

Geef een reactie